Magunkról

Magunkról

BEMUTATKOZIK AZ OLEA MANUFAKTÚRA

Dr. Donkó Ádám és Dr. Göblyös Judit vagyunk, az OLEA Manufaktúra alapítói. Régóta dédelgetett szándék volt részünkről, hogy a hagyományos füstölt kolbász és szalonna készítésünknek keretet adjunk, és a családi-baráti fogyasztáson túl, még több emberrel meg tudjunk ismertetni a termékeinket. Mindketten a hazai agrár-felsőoktatásban és kutatásban dolgozunk, természetbarát, alkotni szerető emberek vagyunk, mely a szellemi munka mellett fontos számunkra. Gyermekkorom óta művelek szőlőt, s 18 éves korom óta vadászom. Ehhez a tevékenységhez kötődően, több mint tíz éve készítek különböző vadhús, házi sertés/mangalica készítményeket. 2016 nyarán bolti hentes szakképesítést szereztem. A technológia, ízvilág, receptúrák folyamatos tesztelés, bírálat, egyeztetés, vélemények meghallgatása után véglegesedett néhány évvel ezelőtt. Célunk, hogy kiváló alapanyagokból kiváló termékeket készítsünk, melyek egészséges, természetes alapanyagok felhasználásával, hagyományos technológiával készülnek, ízfokozók és adalékanyagok nélkül.